Tilbake
  5. august, kl. 21.00 - Dyreparken i Kristiansand
Silje kommer til Dyreparken med sitt faste band og vokalisten Heine Totland og multi-instrumentalisten Magnus Lindgren. Sammen fremfører de en spesialversjon av konserten som Silje og hennes band har turnert mer enn 20 land med siden utgvielsen av CD-suksessen “Port of Call”. Silje har siden debuten vært regnet som et av våre store jazztalenter. Idag er hun en moden artist med en serie plateutgivelser bak seg. Selv om det er jazzen som har ligget hennes hjerte nærmest, er hun eksperimentell i sitt forhold til musikk og kunst generelt, og hun liker seg i grenseland mellom ulike sjangre.

Silje Nergaard er bedre enn noensinne. Gå ikke glipp av denne muligheten til å oppleve henne live sammen med sine faste bandmedlemmer:

Tord Gustafsen (piano)
Harald Johnsen (bass)
Jarle Vespestad (slagverk)

Silje Nergaard dukket plutselig opp på en jam-session med Jaco Pastorius på jazz-festivalen i Molde i 1982. Hun var totalt ukjent og bare 16 år. Dagen etter ble hun hyllet på en helside i Dagbladet og omtalt som et sjeldent jazz-talent. Idag, 19 år senere, vet vi at Silje har nådd svært langt på sin musikalske vei. Hun har bl.a. vært på topp 40-listen i England, vært mest spilt på japanske radiostasjoner, og gitt ut en rekke plater der hun flørter både med pop, country & western og andre sjangre. Foruten sitt faste band har Silje med seg Magnus Lindgren og Heine Totland. Lindgren er en av Nordens fremste multitreblåsere (saxer/fløyte). Heine Totland er en av våre unge vokalsolister som ofte er på NRK og han har bl.a. deltatt i Jesus Christ Superstar, Sofies Verden, i Gli Scapoli og i vokalgruppen State. Han synger også på Siljes siste CD, "Port of Call".