Sensommerkonserter Erlend Ropstad med UiA studenter

Sensommerkonserter Erlend Ropstad med UiA studentene: Eli van der Eyden, Snorre Kiil Saga og Trym Gjermundsbo – avsluttet den 11. sesongen til Sørlandske Sommernetter

 
Erlend Ropstad er en dyktig musiker fra Sørlandet.

Sensommerkonsertene ble lagt som en Sørlandsturne med konserter på Pir6 i Kristiansand 29.september, Amfiet på nye Campus til Universitetet i Grimstad 30.september og med avslutning på Hovden Grendehus 1.oktober.

I Sensommerkonsertene hadde vi om mål å skape herlige sensommeropplevelse sammen med dyktige utøvere i herlige omgivelser - en konsert der temaet verdi er i høysetet, - noe publikum utrykte sine store begeistring for.

Utøvere: Erlend Ropstad, Eli van der Eyden – vokalist og gitar, Snorre Kiil Saga – bass og Trym Gjermundbo – trommer.Eli van der Eynden kommer fra Kristiansand og studerer for tiden rytmisk sang ved Universitetet i Agder. Hun har spilt konserter alene med gitaren sin i flere år og har nå i tillegg et par lovende bandprosjekter på trappene.


Trym Gjermundbo er 21 år gammel trommeslager fra Åmot i Modum, som studerer nå tredje året på bachlergrad i musikk ved UiA.


Snorre Kiil Saga
er en 20 år gammel bassit som kommer fra Nakkerud på Ringerike. Han studerer nå på tredje året bachlergrad i musikk ved UiA.

Erlends velkomsthilsen:
Hvordan kan det ha seg at ”alle” synger om kjærlighet? På engelsk?  Vel for meg er forklaringen ganske enkel. Jeg vokste opp med å høre på Bruce Springsteen og The Beatles, men mest Springsteen.  Jeg lærte meg teksten på Dancing In The Dark allerede som 10-åring, og mener med hånda på hjertet at jeg forsto (stort sett) hva The River handla om som pur ung venndøl. Det gikk rett i fletta.
Seinere, da jeg i voksen alder, for 5 – 6 år siden, fant ut at jeg måtte nok ta det med låtskrivingen på alvor, få ut noen plater og se om det gikk ann å leve av konserter og densalgs, viste seg  at alle låtene jeg skrev handlet om kjærlighet, eller love som jeg liker å kalle det. Samtidig var det viktig at det ”handlet om noe”, at alle sangene hadde en historie, noen karakterer i seg som folk kunne kjenne igjen, og i beste fall et budskap. Ikke alltid lett å få til, men noe å strebe etter. 
Formatet er knapt. Vi snakker om popsanger på drøye tre minutter, og en sjanger som vanligvis ikke blir forventet å ha meningsfulle tekster. Mye dubi-dubi ute og går her. - Også skal det helst rime, også skal det være umiddelbart. Gå rett i fletta.  Musikk som egentlig ikke trenger noen introduksjon…så da er det vel bare å slutte å prate om det, og telle opp!

Erlend var programansvalig for Sensommerkonsertene
Lytt til Erlend

Konsertstedene for Sensommerkonsertene
 - 
 - 29.september - Pir 6 Havekvartalet, Kristiansand kl 20:00
 - 30.september - Amfiet på Campus Grimstad kl 20:00
 - 1.oktober - Hovden Grendehus kl 20:00

Tilbake
Ingen foreløpige arrangementer...
05.11.21 Laugsmedlemmer

Laugsmedlemmer er våre viktigste samarbeidspartnere

Les mer