Sensommerkonserten på Buen Kulturhus 18.september kl 20

1, 2, 3, 4, 5   

De beste låtene fra 70, 80, 90 - årene. Tolket og gjenskapt av topp utøvere fra rytmisk på Universitetet i Agder, vel sammensatt av Pål Rake - ble en herlig opplevelse i livet!

- Publikum storkoste seg i den flotte Klubbscenen på Buen Kulturhus i Mandal!

- Se bildene så for du en smak av opplevelsen!

Bandet var eksklusivt sammensatt av Sørlandske Sommernetter for Sensommerkonsertene 2013. Bandet bestod av profesjonelle og prisdryssede musikere fra hele lands som har studert sammen. Vokalist og prosjektleder Pål Rake har vunnet Universitetets Festkonsert.

Bandet bestod av:

Pål Rake - vokal og key-board jobber som vokalist og komponist. Han skriver låter sammen med internasjonale størrelser som Rolf Løvland. Han studerer master i rytmisk musikk på Universitetet i Agder. Rake er også lærer på Vennesla musikkgymnas. Pål har vunnet 1.premien i UiAs festkonsert.

Joakim Kvåle - vokal - gitar studerer til daglig gitar ved rytmisk linje UIA. Han er født og oppvokst i Kristiansand.

Petter Tysland - gitar. Han tar master i musikk på Universitetet i Agder, og jobber ved siden av studiene som gitarlærer og utøvende musiker. Tysland har vært engasjert i musikkmiljøet på Sørlandet de siste fire årene, og spiller i flere band i forskjellige sjangre.

Bjørnar Bjørnstad - bass - studerer bachelor i rytmisk musikk ved Universitetet i Agder. Han spiller i en rekke band i Kristiansand og i hjemfylket Oppland innenfor sjangerne pop, rock og country.

Rolf Wam Fjell - trommer

Artikkel i Lindesnes avis

Se Youtube klipp fra konserten

 

Tilbake
Ingen foreløpige arrangementer...
05.11.21 Laugsmedlemmer

Laugsmedlemmer er våre viktigste samarbeidspartnere

Les mer