Forsommerkonsert med Måneskinn 20.juni kl 20 på Strand Hotel Fevik

1, 2, 3, 4, 5   

Måneskinn: Kim Andre Tønnesen (lyd), Bruno Gagro (tangenter), Trygve Tambs-Lycke (trommer), Tore Bråthen (trompet). Foran fra venstre: Vilde Torheim Skjerdal (vokal), Trygve Rypestøl (saksofoner), Espen Grundetjern (bass) John Rune Jacobsen (saksofoner).

 

Forsommerkonserten med Månsekinn på terassen til Strand Hotel Fevik ble en herlig opplevelse i livet. Nydelig musikk til Vilhelm Krag og Gabriel Scott sine tekster ble fremført på en lun og nydelig måte til gode tilbakemeldinger fra et publikum som ikke kunne få nok.


Bandet Måneskinn holder til i det rytmiske miljøet ved Universitetet i Agder. Musikerne er alle nåværende og tidligere studenter ved Institutt for Rytmisk Musikk. Felles er at de lar seg inspirere av jazz og av mer moderne R&B stilarter. Bandet spiller ”nedpå” musikk som smyger seg godt inn under huden en fin forsommerkveld.


Bandet har blitt utfordret av Sørlandske Sommernetter til å sette musikk til tekster av det to sørlandsdikterne Gabriel Scott og Vilhelm Kragh. En utfordring de tok med glede. Begge disse dikterne skriver utrolig flott, og griper tak i tilhørerne på hver sin måte
.

Tilbake
Ingen foreløpige arrangementer...
05.11.21 Laugsmedlemmer

Laugsmedlemmer er våre viktigste samarbeidspartnere

Les mer