Kystkultur konsert "Over Nordsjøen" 21.juni kl 18:30, Kråkevika Spangreid på Lindesnes

Utøvere: Torbjørn Økland, Stein Inge Brækhus, Calle Apeland, Nils Økland, Åsne Valand og Mich O`Brian fra Skottland

Dette er et stjernelag fra Sør- og Vest i Norge og Irland med kulturtradisjoner over Nordsjøen. Sentrale musikere fra Vamp og norsk folkemusikk/folkrock/world/etno miljøer kommer sammen i Nordiske Sommernetters regi og lager et nytt og spenstig program, tidligere uhørt.

Dette ble en fantastisk opplevelse med over 540 tilskuere, nydelig vær, vikingbåter, fiskesuppe og en herlig stemning (se bildene)

Nordisk kystkultur har sterke tradisjoner for å vektlegge danske og svenske forbindelser. Disse er kjente og kjære og vi har en rekke regionale utøvere som har fulgt opp disse jevnt og trutt i de siste 30 årene. Via norske sjømenns ferd på de mange hav kom de også i nær kontakt med våre naboer over Nordsjøen. Særlig Irland har sterke kulturtradisjoner som både historisk og i dag får sterk innflytelse i mange nye land med sitt spesielle dansepreg og evne til å fortelle gode historier i musikk og tekster.
For anledningen har vi fått til et samarbeid med Mick `Brian fra Irland som kobles med brødrene Økland og de andre vennene fra Vampmiljøet.
Vi gleder oss også til å presentere sangerinnen Åsne Valand Nordli i denne sammenhengen.

Kråkevika i Spangreid på Lindenes er en fantastisk utescene. Den ligger like ved der den nye kanalen for sitt innløp fra Østsida av Lindensnes. "Sissas" Fiskesuppe og drikke som passer fås kjøpt.

Tilbake
Ingen foreløpige arrangementer...
05.11.21 Laugsmedlemmer

Laugsmedlemmer er våre viktigste samarbeidspartnere

Les mer