2014 vår 15 års Jubileums sesong

Jubileumsprogrammet 2014 har fokus på å jubilere med fantastiske utøvere, våre Laugsmedlemmer og vårt entusiastiske publikum som har gitt oss herlige opplevelser i livet i Sørlandske Sommernetters i løpet av de 15 år vi har holdt på.

Universitetets Audition konsert

UiA har i sin undervisning integrert UiA Auditionkonsert. Utøvere fra Rytmisk og Klassisk konkurrer om å bli kandidater til UiA Festkonserten. Det er UiAs egne undervisere som utgjør juryen. Tidspunktet for konsertkonkurransen er 10.april kl 20:00. Audition konserten blir gjennomført i Sigurd Køhns hus på UiA.

UIA Festkonsert

Lauget ønsker å bidra med å fremme talenter i samarbeid med UiA.

Utøverne skal være de beste fra klassisk og rytmisk på UiA, som kommer videre fra Audition konserten.

Sigurd Køhns hus på UiA 8.mai kl 20:00.
Beste i klassisk og beste i rytmisk blir valgt ut av en fagjury og sms fra publikum. Beste på rytmisk blir utøver i Sommerkonserten.


Sommerkonserten

Vi vil i år markere jubileet med flott Sommerkonsert,  der utøverne er talenter som nå er kjente artister og som takker Sørlandske Sommernetters støtte i sin utvikling.

Utøverne som blir med Helene Bøksle, Pål Rake, Knut Marius Djupvik, Erlend Ropstad, Tom Hell og Soultrain.
Kjuttaviga 13.juni kl 20:00.

Sensommerkonserter -- Musikalkonserter
I år ønsker vi å sette sammen et program med de beste låtene fra de mest kjente og «enda levende» musikaler som; Jesu Christ Superstar, Miss Saigon, We Will Rock You med flere. Utøvere er UiA studenter og andre som er kjent for som dyktige på Musikaler. «Storband» sammensatt av dyktige musiker, alt satt sammen av Hilde Norbakken.

Musikalene vil bli vist på inntil fem steder over hele Sørlandet.  

Ingen foreløpige arrangementer...
05.11.21 Laugsmedlemmer

Laugsmedlemmer er våre viktigste samarbeidspartnere

Les mer